Header zonder logo 14 09 2023 Instagram post winactie Walibi fright night 1820 x 1030 px 1

Doe mee en win!

Halloween Fright Night Giveaway!

Klaar voor een griezelig goede tijd? Bezorgdekrant.nl geeft 2x2 tickets weg voor Walibi Fright Night op 28 oktober 2023, en jij zou onze gelukkige winnaar kunnen zijn! Ben jij 15 jaar of ouder? Doe dan snel mee!

Hoe jij mee kunt doen aan deze actie?

1. Volg @bezorgdekrant.nl op Instagram of Facebook

2. Like deze post

3. Deel deze post in je verhaal

4. Tag de persoon met wie jij naar Walibi Fright Night wil gaan

5. Plaats een reactie onder de post en vertel ons waarom jij Walibi Fright Night tickets verdient.

Maak je klaar voor een avond vol spannende, koude rillingen en Halloween-plezier! De winnaar wordt bekendgemaakt op 12 oktober. Veel Succes!

Bekijk hier de actievoorwaarden

 • Voorwaarden Instagram & Facebook Winactie: 2x2Tickets voor Walibi Fright Nights op 28 oktober
 • Je bent 15 jaar of ouder. Adviesleeftijd is 16+.
 • Deze winactie is open voor iedereen die op onze Instagram en/of Facebook post gereageerd heeft, Bezorgdekrant is gaan volgen, het bericht zijn/haar story heeft geplaatst en de post heeft geliket.
 • De winactie begint op 14 september 2023 en eindigt op 12 oktober 2023. De winnaars zullen donderdag 12 oktober 2023 bekend gemaakt worden via de Facebook pagina en Instagram pagina van Bezorgdekrant.nl
 • De winnaars worden willekeurig geselecteerd uit alle ontvangen reacties onder de post. De winnaars zullen tevens een privé bericht ontvangen van Bezorgdekrant.nl met de mededeling dat zij hebben gewonnen en dat wij een aantal gegevens nodig hebben om de tickets te kunnen opsturen. De winnaars dienen binnen 5 werkdagen te reageren om hun prijs te aanvaarden. Als er binnen die periode geen reactie wordt ontvangen, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
 • De prijs is uitsluitend geldig voor Walibi Fright Nights op 28 oktober 2023 en kan niet worden omgewisseld naar een andere datum.
 • De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld, andere tickets of producten.
 • De tickets bevatten slechts de entree. Eventuele bezoeken aan haunted houses of andere extra’s, dienen te worden bijgeboekt op de website van Walibi en vallen voor eigen rekening.
 • De winnaars zijn verantwoordelijk voor alle kosten met betrekking tot hun reis naar en verblijf bij Walibi Fright Nights.
 • Aansprakelijkheid: De organisator is niet verantwoordelijk voor enige schade, letsel of verlies dat voortvloeit uit deelname aan de winactie of het gebruik van de prijs.
 • Privacy: Persoonlijke gegevens die worden verstrekt voor deelname aan de winactie worden alleen gebruikt voor de doeleinden van deze winactie en zullen niet worden gedeeld met derden.
 • De organisator behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen of de winactie op elk moment te annuleren zonder voorafgaande kennisgeving.
 • Door deel te nemen aan deze winactie, stemmen de deelnemers in met deze voorwaarden.

Ook aan de slag als bezorger? Lees dan snel verder!

Icons/Check/double-check Created with Sketch.
Snel bijverdienen

Je verdient in een paar uurtjes per dag al goed bij

Fill 12 Created with Sketch.
Veel vrije tijd

Je bezorgt in de vroege ochtend dus je houdt veel vrije tijd over.

Icons/Thumbs/thumbs-up-line Created with Sketch.
Ochtendroutine

Een goed begin is het halve werk

Header Startbonus 1820 x 1030

Vanaf 15 jaar kan je als bezorger aan de slag met één krantenwijk. Ben je 18 jaar of ouder? Dan is het mogelijk om meerdere krantenwijken per ochtend te lopen. Je ontvangt, naast je goede wijkverdiensten, €1000,- startbonus verspreid over 6 maanden. Dat is lekker bijverdienen! 

Krantenbezorger in een krantenwijk in Flevoland

Hoe ziet je bezorgdag eruit?

Als bezorger haal je 's ochtends je kranten op bij het depot in jouw buurt. Uiteraard ontvang je de eerste keer ook direct een fietstas in bruikleen! Je bezorgt meerdere dagbladen waaronder De Telegraaf, Volkskrant en AD. Op het depot ontvang je tevens je ‘looplijst’. Hierop vind je de adressen van de abonnees in jouw bezorggebied. Vanaf het depot stap je weer op je fiets en bezorg je de abonnees het nieuws van de dag!

Ochtendkrant

De ochtendkrant bezorg je doordeweeks voor 07:00 uur ’s ochtends en op zaterdag voor 08:00 uur ’s ochtends in je eigen buurt.

WERKENBIJDEKRANT NL 21 LOWRES

Deze kwaliteiten heeft een top bezorger!

 • Je houdt van lekker bewegen in de frisse buitenlucht.
 • Je houdt vooral van fijn werk dat lekker bijverdient!
 • Je wordt blij van het bezorgen van het laatste nieuws.
 • Je bent minimaal 15 jaar.
DSC03632

Dit kunnen wij jou bieden (tijdelijk 1000 euro startbonus!*)

Als bezorger heb je toegang tot leuke (win)acties! Daarnaast ontvang je ook een gratis regenpak én een gratis krant naar keuze! Ook ontvang je nu tijdelijk een startbonus van maar liefst € 1000,-!* Is het krantenvak echt voor jou weggelegd? Dan zijn er altijd doorgroeimogelijkheden.

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan als krantenbezorger? Meld je aan als bezorger en ontvang de startbonus!

Het team aan het woord

Ik ben kranten gaan bezorgen omdat ik het fijn vind om buiten te zijn. Ik voel me heerlijk vrij 's ochtends alleen op straat. Ik voel me iedere dag weer fit en dat maakt kranten bezorgen voor mij zo leuk!
Bezorger 7
Gerard - 32 jaar Bezorger
Het is gewoon heel fijn werk. Lekker buiten, lekker bewegen en je verdient er heel goed mee. Meestal luister ik lekker muziek. Ik heb een headset gekocht en spaar nu voor een auto!
Bezorger koptelefoon 6
Tijn - 17 jaar Bezorger
Je bent lekker in beweging en ziet de hele natuur wakker worden. Je blijft er fit bij en ook voor je geest is het heel belangrijk. Ouderen hebben vaak de neiging binnen te blijven, maar ik ben lekker buiten!
DSC03632
Sipke - 62 jaar Bezorger
Het is fijn buiten, je hebt de hele wereld even voor jezelf! Ik gebruik het geld om lekker uit eten te gaan, vakanties, mijn rijbewijs heb ik ermee gehaald, noem het maar op. Het is een lekker begin van de dag.
DSC05882
Kautar - 25 jaar Bezorger
Ik bezorg samen met de hond de krant. Hij krijgt z'n beweging en het is gezellig. Ik vind het belangrijk om er voor mijn gezin te zijn, ik bezorg 's ochtends de krant en ik ben op tijd om met de kids te ontbijten.
DSC04670
Anja - 38 jaar Bezorger
Sinds ik met de krantenwijk ben begonnen, ben ik dertig kilo afgevallen. Ik voel me veel fitter, veel energieker. Dat heeft het me echt wel gebracht!
Header image Betty 2545x1440
Betty - 53 jaar Bezorger
Het voordeel van krantenbezorgen vind ik: geen gezeik, geen gezeur, gewoon lekker op jezelf. Ja, dat vind ik fijn.
Header image Erik 2545x1440
Erik - 47 jaar Bezorger
Ik zat in een depressieve bui, dus kranten bezorgen gaf mij structuur. Ik moest om 6 uur opstaan om ervoor te zorgen dat de krant om 7 uur in de bus lag. En dat heeft mij enorm geholpen.
Henriette Bumper 03 1920x1080 00 00 02 11 Still001
Henriëtte - 77 jaar Bezorger

Het team staat klaar

Heb je nog vragen voor ons?

Het team staat klaar

Een kijkje achter de schermen

Een dag in het leven van een krantenbezorger