Hoe ziet je bezorgdag eruit?

Als bezorger haal je 's ochtends je kranten op bij het depot in jouw buurt. Uiteraard ontvang je de eerste keer ook direct een fietstas in bruikleen! Je bezorgt meerdere dagbladen waaronder De Telegraaf, Volkskrant en AD. Op het depot ontvang je tevens je ‘looplijst’. Hierop vind je de adressen van de abonnees in jouw bezorggebied. Vanaf het depot stap je weer op je fiets en bezorg je de abonnees het nieuws van de dag!

Ochtend- en/of middagkrant

Afhankelijk van jouw woonplaats heb jij de mogelijkheid om 's ochtends en/of 's middags een krantenwijk te bezorgen. Misschien kies jij er wel voor om beide rondes te bezorgen en dubbel te verdienen!

De ochtendkrant bezorg je doordeweeks voor 07:00 uur ’s ochtends en op zaterdag voor 08:00 uur ’s ochtends in je eigen buurt. Liever 's middags aan de slag? De middagkrant bezorg je van maandag t/m vrijdag tussen 15:00 uur 's middags en 18:00 uur 's avonds.

Deze kwaliteiten heeft een top bezorger!

  • Je houdt van lekker bewegen in de frisse buitenlucht.
  • Je houdt vooral van fijn werk dat lekker bijverdient!
  • Je wordt blij van het bezorgen van het laatste nieuws.
  • Je bent minimaal 15 jaar.

Dit kunnen wij jou bieden:

Als bezorger heb je toegang tot leuke (win)acties! Daarnaast ontvang je ook een gratis regenpak én een gratis krant naar keuze! Is het krantenvak echt voor jou weggelegd? Dan zijn er altijd doorgroeimogelijkheden.

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan als krantenbezorger? Meld je aan via onderstaande button.

Het team aan het woord

Ik ben kranten gaan bezorgen omdat ik het fijn vind om buiten te zijn. Ik voel me heerlijk vrij 's ochtends alleen op straat. Ik voel me iedere dag weer fit en dat maakt kranten bezorgen voor mij zo leuk!
Bezorger 7
Gerard - 32 jaar Bezorger
Het is gewoon heel fijn werk. Lekker buiten, lekker bewegen en je verdient er heel goed mee. Meestal luister ik lekker muziek. Ik heb een headset gekocht en spaar nu voor een auto!
Bezorger koptelefoon 6
Tijn - 17 jaar Bezorger
Je bent lekker in beweging en ziet de hele natuur wakker worden. Je blijft er fit bij en ook voor je geest is het heel belangrijk. Ouderen hebben vaak de neiging binnen te blijven, maar ik ben lekker buiten!
DSC03632
Sipke - 62 jaar Bezorger
Het is fijn buiten, je hebt de hele wereld even voor jezelf! Ik gebruik het geld om lekker uit eten te gaan, vakanties, mijn rijbewijs heb ik ermee gehaald, noem het maar op. Het is een lekker begin van de dag.
DSC05882
Kautar - 25 jaar Bezorger
Ik bezorg samen met de hond de krant. Hij krijgt z'n beweging en het is gezellig. Ik vind het belangrijk om er voor mijn gezin te zijn, ik bezorg 's ochtends de krant en ik ben op tijd om met de kids te ontbijten.
DSC04670
Anja - 38 jaar Bezorger
Sinds ik met de krantenwijk ben begonnen, ben ik dertig kilo afgevallen. Ik voel me veel fitter, veel energieker. Dat heeft het me echt wel gebracht!
Header image Betty 2545x1440
Betty - 53 jaar Bezorger
Het voordeel van krantenbezorgen vind ik: geen gezeik, geen gezeur, gewoon lekker op jezelf. Ja, dat vind ik fijn.
Header image Erik 2545x1440
Erik - 47 jaar Bezorger
Ik zat in een depressieve bui, dus kranten bezorgen gaf mij structuur. Ik moest om 6 uur opstaan om ervoor te zorgen dat de krant om 7 uur in de bus lag. En dat heeft mij enorm geholpen.
Henriette Bumper 03 1920x1080 00 00 02 11 Still001
Henriëtte - 77 jaar Bezorger

Binnen no-time kan je aan de slag

Supersnel door naar je volgende bijbaan

  • 1 Vind een krantendepot in jouw buurt
  • 2 Vul het aanmeldformulier in
  • 3 Kennismaking met de depothouder
  • 4 Freelance overeenkomst

Het team staat klaar

Heb je nog vragen voor ons?

Het team staat klaar