Header image mobile Betty 768x512 1

Bezorger Betty

"De ochtend is de mooiste tijd van de dag."

Aanmelden als bezorger

Binnen één minuut geregeld!

Helaas!

*Bij jou in de buurt worden de ochtendkranten bezorgd door DPG Media. Je kunt je bij hen aanmelden op www.krantenbezorgen.nl.

Icons/Thumbs/thumbs-up-line Created with Sketch.
Verbeterde vitaliteit

Als bezorger ben je dagelijks actief in de frisse lucht.

Icons/Check/double-check Created with Sketch.
Hoger inkomen

Kranten bezorgen betekent meer inkomen.

Fill 12 Created with Sketch.
Ochtendroutine

Een goed begin is het halve werk. Je dag start (lekker) vroeg.

             €1000,- STARTBONUS!*

Content image Betty 606x606 1

Een goede morgen begint met de krant bezorgen!

"Elke dag vroeg opstaan betekent voor mij fitter voelen, energieker én genieten van de ochtendglorie. De ochtend is de mooiste tijd van de dag." - Betty

Terwijl de zon opkomt, fiets je naar het depot in je buurt. Na een lekker kopje koffie is het tijd om je kranten in je fietstas te doen, je wijkroute erbij te pakken en je bezorgronde te starten.

Bij de start van je bezorgavontuur ontvang je een handige fietstas (tip: ook perfect voor je boodschappen na het bezorgen) en een adressenlijst. Ontdek precies welke krant je bij welk adres moet bezorgen, variërend van De Telegraaf en De Volkskrant tot regionale dagbladen.

Rond 07:00 uur heb je je hele buurt voorzien van actueel nieuws, een vleugje vrolijkheid en heb je je dagelijkse fitnessroutine al voltooid. Op zaterdag geniet je van een uurtje extra rust, want dan hoef je de krant pas vóór 08:00 uur te bezorgen. Klaar voor een productieve dag!

Jouw voordelen als krantenbezorger (volgens Betty)

Content image Betty 606x606 NL

Bekijk hier het verhaal van Betty!

Hoe verloopt het aanmeldproces?

Je kunt (vaak) al binnen twee weken starten

  • 1 Vul het aanmeldformulier in
  • 2 Kennismaking met de depothouder
  • 3 Freelance overeenkomst

Bezorger reviews

Ik ben kranten gaan bezorgen omdat ik het fijn vind om buiten te zijn. Ik voel me heerlijk vrij 's ochtends alleen op straat. Ik voel me iedere dag weer fit en dat maakt kranten bezorgen voor mij zo leuk!
Bezorger 7
Gerard - 32 jaar Bezorger
Het is gewoon heel fijn werk. Lekker buiten, lekker bewegen en je verdient er heel goed mee. Meestal luister ik lekker muziek. Ik heb een headset gekocht en spaar nu voor een auto!
Bezorger koptelefoon 6
Tijn - 17 jaar Bezorger
Je bent lekker in beweging en ziet de hele natuur wakker worden. Je blijft er fit bij en ook voor je geest is het heel belangrijk. Ouderen hebben vaak de neiging binnen te blijven, maar ik ben lekker buiten!
DSC03632
Sipke - 62 jaar Bezorger
Het is fijn buiten, je hebt de hele wereld even voor jezelf! Ik gebruik het geld om lekker uit eten te gaan, vakanties, mijn rijbewijs heb ik ermee gehaald, noem het maar op. Het is een lekker begin van de dag.
DSC05882
Kautar - 25 jaar Bezorger
Ik bezorg samen met de hond de krant. Hij krijgt z'n beweging en het is gezellig. Ik vind het belangrijk om er voor mijn gezin te zijn, ik bezorg 's ochtends de krant en ik ben op tijd om met de kids te ontbijten.
DSC04670
Anja - 38 jaar Bezorger
Sinds ik met de krantenwijk ben begonnen, ben ik dertig kilo afgevallen. Ik voel me veel fitter, veel energieker. Dat heeft het me echt wel gebracht!
Header image Betty 2545x1440
Betty - 53 jaar Bezorger
Het voordeel van krantenbezorgen vind ik: geen gezeik, geen gezeur, gewoon lekker op jezelf. Ja, dat vind ik fijn.
Header image Erik 2545x1440
Erik - 47 jaar Bezorger
Ik zat in een depressieve bui, dus kranten bezorgen gaf mij structuur. Ik moest om 6 uur opstaan om ervoor te zorgen dat de krant om 7 uur in de bus lag. En dat heeft mij enorm geholpen.
Henriette Bumper 03 1920x1080 00 00 02 11 Still001
Henriëtte - 77 jaar Bezorger