Header mobile bijbaan

Dé ideale (bij)baan

Ontvang €1000,- startbonus!

AANMELDEN ALS KRANTENBEZORGER

Binnen één minuut geregeld

Helaas!

*Bij jou in de buurt worden de ochtendkranten bezorgd door DPG Media. Je kunt je bij hen aanmelden op www.krantenbezorgen.nl.

Icons/Check/double-check Created with Sketch.
Snel bijverdienen

Je verdient in een paar uurtjes per dag al goed bij

Fill 12 Created with Sketch.
Veel vrije tijd

Je bezorgt in de vroege ochtend, dus je houdt veel vrije tijd over

Fill 102 Created with Sketch.
Ochtendroutine

Een goed begin is het halve werk. Start je dag met een goed ritme

DÉ IDEALE BIJBAAN VOOR JOU 📰💰

Ben jij op zoek naar een manier om wat extra geld te verdienen? Overweeg dan om kranten te bezorgen als bijbaan! Het is een flexibele en betrouwbare manier om je inkomen aan te vullen terwijl je ook nog eens actief bezig bent. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om aan de slag te gaan als krantenbezorger! 

Landingspagina parttime werken 1820x1213

Word krantenbezorger en ontdek de voordelen!

Benieuwd naar de voordelen van een bijbaan als krantenbezorger? Ontdek ze hieronder!

De voordelen:

  • Vroeg starten én vroeg klaar
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor je wijk; niemand kijkt over je schouder mee
  • Afhankelijk van de grootte van de wijk ben je ongeveer een uurtje per dag bezig
  • Direct een betaalde work-out; je bent buiten én in beweging, lekker sportief! 
  • Luister naar je favoriete muziek of podcast terwijl je werkt

Dit kunnen wij jou bieden als krantenbezorger:

Bijbaan landingspagina voordelen 1365x2048

Hoe ziet je bezorgdag eruit?

Afhankelijk van je woonplaats kun je een krantenwijk in de ochtend of in de middag lopen.

Terwijl de zon opkomt, fiets je naar het depot in je buurt. Dit is de plek waar jij en alle andere krantenbezorgers de kranten ophalen. Als krantenbezorger ben je verantwoordelijk voor het tijdig bezorgen van de kranten bij abonnees.

Bij de start van je bezorgavontuur ontvang je een handige fietstas én een toestel met de BezorgApp, waarmee je direct digitaal toegang hebt tot al jouw bezorgwijken zodra je inlogt op het toestel. Het functioneert als een soort digitale looplijst waarop je de adressen van de abonnees in jouw bezorggebied kunt vinden.

Op het depot doe je vervolgens de kranten in je fietstas, pak je je wijkroute erbij en start je jouw bezorgronde. Rond 07:00 uur heb je je hele buurt voorzien van actueel nieuws en een vleugje vrolijkheid, en heb je je dagelijkse fitnessroutine al voltooid. Klaar voor een productieve dag!

☀️ DE BIJBAAN IN DE OCHTEND

Een krantenwijk in de ochtend loop je zes dagen in de week. Van maandag t/m vrijdag voor 07:00 uur 's ochtends en op zaterdag voor 08:00 uur 's ochtends. Geniet dus van een uurtje extra rust!

AANMELDEN VOOR JOUW NIEUWE BIJBAAN

Weet jij genoeg en wil je je aanmelden voor dé ideale bijbaan? Neem dan een kijkje in onze vacatures of klik op onderstaande knop en vul het formulier in. Jouw ingezonden gegevens worden doorgestuurd naar de depothouder(s) in jouw buurt, en de depothouder neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


BENIEUWD NAAR MEER? 📚📎

Qucee header

Ontdek alles over Qucee's krantenwijk!

Duik in Qucee's krantenwereld en ontdek alles over hoe jij jouw eigen krantenwijk runt. Bezorg jezelf fit & get that paper! 💰

7 am achievers homepage

Neem een kijkje in The 7 AM Achievers community!

Ben jij ook geïnteresseerd in blogartikelen die je inspireren om aan je gezondheid te werken, tips en tricks te verkennen voor een actieve levensstijl, persoonlijke verhalen van mede-krantenbezorgers te lezen én te ontdekken hoe je optimaal kunt genieten van je ochtendroutine met behulp van onze heerlijke ontbijtrecepten? Dan hoor jij bij The 7 AM Achievers!

Bezorger reviews!

Ik ben kranten gaan bezorgen omdat ik het fijn vind om buiten te zijn. Ik voel me heerlijk vrij 's ochtends alleen op straat. Ik voel me iedere dag weer fit en dat maakt kranten bezorgen voor mij zo leuk!
Bezorger 7
Gerard - 32 jaar Bezorger
Het is gewoon heel fijn werk. Lekker buiten, lekker bewegen en je verdient er heel goed mee. Meestal luister ik lekker muziek. Ik heb een headset gekocht en spaar nu voor een auto!
Bezorger koptelefoon 6
Tijn - 17 jaar Bezorger
Je bent lekker in beweging en ziet de hele natuur wakker worden. Je blijft er fit bij en ook voor je geest is het heel belangrijk. Ouderen hebben vaak de neiging binnen te blijven, maar ik ben lekker buiten!
DSC03632
Sipke - 62 jaar Bezorger
Het is fijn buiten, je hebt de hele wereld even voor jezelf! Ik gebruik het geld om lekker uit eten te gaan, vakanties, mijn rijbewijs heb ik ermee gehaald, noem het maar op. Het is een lekker begin van de dag.
DSC05882
Kautar - 25 jaar Bezorger
Ik bezorg samen met de hond de krant. Hij krijgt z'n beweging en het is gezellig. Ik vind het belangrijk om er voor mijn gezin te zijn, ik bezorg 's ochtends de krant en ik ben op tijd om met de kids te ontbijten.
DSC04670
Anja - 38 jaar Bezorger
Sinds ik met de krantenwijk ben begonnen, ben ik dertig kilo afgevallen. Ik voel me veel fitter, veel energieker. Dat heeft het me echt wel gebracht!
Header image Betty 2545x1440
Betty - 53 jaar Bezorger
Het voordeel van krantenbezorgen vind ik: geen gezeik, geen gezeur, gewoon lekker op jezelf. Ja, dat vind ik fijn.
Header image Erik 2545x1440
Erik - 47 jaar Bezorger
Ik zat in een depressieve bui, dus kranten bezorgen gaf mij structuur. Ik moest om 6 uur opstaan om ervoor te zorgen dat de krant om 7 uur in de bus lag. En dat heeft mij enorm geholpen.
Henriette Bumper 03 1920x1080 00 00 02 11 Still001
Henriëtte - 77 jaar Bezorger