Kranten bezorgen in de zomer

De perfecte bijbaan in de zomer!

Aanmelden als bezorger

Helaas!

*Bij jou in de buurt worden de ochtendkranten bezorgd door DPG Media. Je kunt je bij hen aanmelden op www.krantenbezorgen.nl.

Zomer 2023 Instagram Post 1080 1080

Kranten bezorgen als vakantiebaan of bijbaan

Als bezorger van het laatste nieuws geniet je van de zonsopkomst terwijl je op Spotify luistert naar je favoriete hits. Heerlijk die vrijheid zonder baas die over je schouders meekijkt tijdens je vakantie. Met al die beweging train jij meteen jouw summerbody!

In een uurtje per dag verdien je het geld voor je vakantie en hobby's. De rest van de dag heb je alle tijd voor jezelf of vier je jouw zomer met al je vrienden en familie. Je kan vaak direct aan de slag (ook zonder ervaring)!

Zomer 2023 Instagram Post 1080 1080 1

Bezorg de krant: de ideale vakantiebaan of bijbaan!

Een krantenwijk loop je tot en met vrijdag voor 07:00 uur ’s ochtends en op zaterdag voor 08:00 uur ’s ochtends. Je kan er ook voor kiezen om alleen op zaterdag te werken. Je bezorgt dagbladen zoals De Telegraaf, Volkskrant en regionale dagbladen.

Doordat je 's ochtends bezorgt heb je de rest van de dag vrij om zelf in te delen! In tegenstelling tot werken in een supermarkt en in de horeca. Of bijvoorbeeld als maaltijdbezorger of flitsbezorger. Als bezorger van de krant verdien je het nog voor je ontbijt en ben je de rest van de dag lekker vrij.

Phatfour landingspagina

Win een fatbike!

Deze zomer heeft bezorgdekrant.nl een super toffe zomeractie. Als jij begint met kranten bezorgen tussen 8 juli en 4 september dan kan jij kans maken op een Phatfour FLB+ ter waarde van € 2540,-! Dus dan heb je niet alleen een super chille zomer bijbaan maar kan je ook nog eens de blits maken bij al je vrienden met deze coole fatbike!

Klik hier voor de voorwaarden van deze zomer winactie!

Wat verdien je met een vakantiebaan krantenwijk?

  • € 12,44 per uurswijk (de verdiensten van een krantenwijk noemen we geen loon of salaris maar een wijkvergoeding)
  • Ontvang na twee maanden €200,- bonus! Bezorg je nog langer dan ontvang je nog meer bonus! Klik hier voor de voorwaarden
  • Mogelijkheid om meerdere krantenwijken te bezorgen (als je 18+ bent)
  • Het is uitstekend te combineren met een andere bijbaan
  • Toegang tot een online besloten bezorgersplatform met leuke (win)acties.
Senior 1 Vier de Zomer Post 1080 1080

De bijbaan voor iedereen: jouw zomerochtend

Je fietst naar het depot in jouw buurt. Dit is de plek waar jij en jouw collega krantenbezorgers de kranten voor die dag ophalen. Op het depot ontvang je jouw "looplijst" van de dag. Hierop vind je de adressen waar jij de kranten van die dag mag bezorgen. Je kunt de looplijst ook heel makkelijk inzien op je smartphone. Daar hebben we namelijk een speciale BezorgApp voor. Je logt gewoon in via je telefoon en vind hier jouw looproute inclusief Google Maps.

Dit zijn de kwaliteiten van onze krantenbezorgers:

  • Je weet van aanpakken en bent een echte doorzetter!
  • Je snapt dat vroeg opstaan heel veel voordelen met zich meebrengt. De ochtendkrant bezorg je van maandag t/m vrijdag voor 07:00 uur 's ochtends. Zaterdag bezorg je de ochtendkrant voor 08:00 uur 's ochtends. De rest van de dag ben je vrij.
  • Je kan goed zelfstandig werken en houdt van vrijheid.
  • Je wordt enthousiast van het bezorgen van het laatste nieuws.
  • Je bent 15 jaar of ouder.

Heb je interesse in deze (vakantie) bijbaan?

Leuk! Klik op onderstaande button om je aan te melden bij de krantendepots in jouw buurt.

Je kan vaak direct aan de slag!